Sunday, June 08, 2008

Toista elämää oppimassa

Maanantaina otin vastaan Laurean vuokraaman maa-alueen Second Lifessa. EduFinland -saarelle on noussut vuokralaisten käyttöön auditorio, kokoustila ja vapaamuotoisempi ryhmäkeskustelualue. Tänään löysin juhannussalon, leirinuotion ja tanssilavan, joten juhannusta ollaan ilmeisesti valmistelemassa. Hiekalle unohtunut hammaslääkärin tuoli voi kenties olla merkki joidenkin professioiden saapumisesta saarelle. Laurean maa-alueen käytön suunnittelu käynnistyy vasta syksyllä kun opiskelijat aloittavat lukuvuotensa syyskuun alussa. Odotan innolla työskentelyä uudessa ympäristössä - kollegojen ja opiskelijoiden tapaamista virtuaalisesti. Aion järjestää kokouksia ja esittelyjä Second Lifessa - yhteistyötä tehdään Hämeen amk:n kanssa.

Tapasin toukokuun lopussa Matthew Wheelerin Leicesterin yliopistosta ja sain häneltä hyviä vinkkejä SL:n käytöstä. Matthew toimii Media Zoon projektipäällikkönä ja on halukas kouluttamaan tarvittaessa SL:n käyttöä koulutuksessa.

Oman jalanjälkeni SL:n hiekkaan aion aloittaa rakentamalla männyn maa-alueelle. Huomenna olisi klo 10 Finnis Education in Second Life -saaren avajaiset, mutta katsotaan ehdikö muilta kiireiltä osallistua! Tässä linkki saarelle
http://slurl.com/secondlife/EduFinland/116/119/22

No comments: