Friday, April 14, 2006

ITK 2006

Hämeenlinnan ITK-päivät jäivät minulta väliin tänä vuonna. Vietin viikon loman keväisessä Roomassa lataamassa akkuja. ITK:n webbisivuilta pääsin kuitenkin jälkikäteen mukavasti fiilikseen mitkä olivat konfrenssin tunnelmat. Ohjelman foorumien ja seminaarien tiivistelmien lukeminen ei jättänyt kylmäksi. Mutta ne blogit - ne ovat hot! Upeaa, että nyt osallistujat voivat oikeasti päästä mukaan sosiaaliseen verkostoon myös webin välityksellä. Eläköön sosiaalinen web!

Kahlasin läpi monia blogimerkintöjä ja kuuntelin nauhoituksia käydyistä keskusteluista. Kyllä kuvat ja äänitiedostot rikastavat tiedon leviämistä. Teemu Arinan ohjeet bloggauksesta ovat tosi hyvät.

Olisinkohan näin hvyin hyödyntänyt konferenssin www-sivuja, jos olisin osallistunut itse päiviin?

Laureasta oli kolme foorum-esitystä: Nissisen ja Saarnion YARI (Youth at risk)-hanke, Tiirikaisen ja Lepistön terveydenhoitajaopiskelijoiden kouluterveydenhuollon verkkotutor -hanke sekä Vilkin, Luojuksen ja Paasovaaran Living Lab ja muutoslaboratorio. Minulla on kirjoitus Discendumin asiakaslehdessä Laurean ja Discendumin yhteistyöstä eOppimisen kehittämiseksi. Hämeen amk:n, Kemi-Tornion, Laurean ja Turun amk:n yhteinen Tulevaisuuden eOpettaja -hanke esittäytyi Hämeen eLearning Centren Studiossa.

Tutustu itse www.itk.fi

No comments: